Vloer erg aanwezig

"De vloer in mijn nieuwe huis is mooi, maar érg aanwezig"

Stel je hebt een mooi huis gezien. Het staat op een mooie plek, ligt binnen je budget, is super ruim. Eigenlijk heeft het alles wat je zoekt. Er is alleen wel een “maar”: het vloeroppervlak is te groot om een nieuwe vloer te laten leggen. Eigenlijk vind je de vloer ook wel mooi, hij is alleen wel érg aanwezig.

Dat is waarom mijn klant contact met mij zocht. Samen met haar heb ik gebrainstormd over haar nieuwe huis. Er ligt een prachtige, warme, natuurstenen vloer. Hij bestaat uit rood-, geel-, groen- en blauwtinten en alles daar tussenin.

Qua inrichting heeft ze zelf de voorkeur voor de Scandinavische stijl, basic, hoogglans wit, functioneel, rustig. Eigenlijk het tegenovergestelde van wat de vloer uitstraalt. De vloer is te mooi om zomaar iets overheen te leggen. Daarom hebben we gekeken naar hoe de vloer meer onderdeel kan worden van het geheel en niet de aandacht wegtrekt van de rest. Door de kleuren uit de vloer ook terug te laten op de muren en in de accessoires, wordt het meer een geheel. Dat zorgt voor verbinding. 

Meer lezen?

Wil je meer van dit soort verhalen lezen? Klik dan hier.
Heb je vragen of wil je eens overleggen of ik je kan helpen met jouw interieuruitdaging en/of opruimklus?
Neem dan gerust contact met me op door me een app’je te sturen of onderstaand contactformulier in te vullen.