Supertoffe(l) (ver-)huiswerkboek

Een tijd geleden sprak ik iemand die net verhuisd was. Haar verhuizing liep niet helemaal zoals gepland. Natuurlijk had ze zich wel zo goed mogelijk voorbereid, maar er waren gewoon steeds “dingetjes”. Van die dingetjes waar je dan weer net niet aan gedacht hebt.

De tips die ze zo hier en daar op internet vond, waren wel handig, maar voldeden láng niet aan wat zij nodig had. Dat bracht me op een idee.

In mijn Supertoffe(l) (ver-)huiswerkboek geef ik tips om de verhuizing relaxter te laten verlopen. Ook het nieuwe interieur wordt daarbij uiteraard niet vergeten.

De  verhuizing is ingedeeld in 7 fases en voor iedere fase geef ik tips en heb ik checklists gemaakt die je zélf aan kunt vullen en/of uit kunt printen op A4.

Een greep uit de inhoud:

verhuizen

Fase 1 Voorbereiding en opzeggen

In fase 1 geef ik tips voor de beste voorbereiding op je verhuizing.

Welke bedrijven moet je opzeggen? Wie hoort er een verhuisbericht te krijgen? Wat moet je allemaal doen, hoe en wanneer?

verhuizen

Fase 2 Opruimen

Fase 2 gaat over opruimen. Wanneer begin je en wat doe je als eerste? De checklist maakt het makkelijk om alles te organiseren. Aan te passen naar je eigen situatie, uiteraard. Anders heb je er niks aan.

verhuizen

Fase 3 Inpakken

Fase 3 is de inpakfase. Belangrijk en leuk, maar ook iets om héél goed over na te denken. Want, weet jij nog wat er in Keuken 17 zat? 😉 Juist, dat dacht ik al.

verhuizen

Fase 4 Je nieuwe interieur

In fase 4 (je nieuwe interieur) leer je hoe je een plattegrond op schaal tekent en waar je op moet letten als je kleuren gaat kiezen voor je nieuwe woning.

verhuizen

Fase 5 Klussen & Verhuizen

Fase 5 gaat over klussen en verhuizen. Waar moet je op letten als je klussers gaat inhuren? Wat kun je beter niet doen? Ga je je laten verhuizen door een verhuisbedrijf? Of ga je het zelf doen? Het budget bewaken is natuurlijk ook belangrijk, dus je krijgt er ook een budgetplan bij. (Iets wat veel mensen vergeten!)

verhuizen

Fase 6 Uitpakken

Fase 6, uitpakken! Met de inpaklijst die je in fase 3 hebt gemaakt, is uitpakken ook een stuk makkelijker.

verhuizen

Fase 7 Nazorg

Fase 7, nazorg. De laatste check. Is alles volgens plan verlopen? Zijn de rekeningen betaald? De hulpverhuizers bedankt? Heeft iedereen een verhuisbericht gekregen die dat zou moeten krijgen? Heb je je adres aangepast bij webshops?

Het werkboek is van 1 september tot en met 31 december 2018 te bestellen voor het speciale introductietarief van € 27,50.

Vanaf 1 januari 2019 kost het werkboek € 57,-.

Na aankoop van het werkboek, kun je eenmalig gebruik maken van een 1-op-1 coachsessie waarin ik al je vragen beantwoord en je nog extra tips geef.

Wil je niet wachten tot 1 september?

Dan kun je het werkboek vanaf 1 juli aanvragen, in ruil voor een review.

Vul dan even onderstaand formulier in, zodat ik contact met je op kan nemen.

Verhuiswerkboek
  • (Hier wordt de betaallink naartoe gestuurd)
  • Weet je de exacte datum nog niet? Geef dat dan even aan in het tekstvak.