Van slaapkamer naar praktijkruimte

Van slaapkamer naar praktijkruimte

Kathinka is hypnotherapeut en staat op het punt om een slaapkamer in haar huis om te toveren naar praktijkruimte. Ze wist alleen niet hoe ze moest beginnen en dus schakelde ze mijn hulp in. Gezien de afstand (ze woont in Drenthe) hebben we de brainstormsessie via Skype gedaan. Vooraf aan de sessie had ik al wat informatie gekregen over de praktijk, wat ze belangrijk vond dat erin moest komen te staan, wat ze nodig heeft tijdens haar sessies.

Tijdens de brainstormsessie, die een uurtje duurde, heb ik met haar meegedacht over de kleuren die ze kan gebruiken op de muur, rekeninghoudend met de grootte van de ruimte en het doel wat ze wil bereiken (vooral rust). Ook hebben we gekeken naar de lichtinval en wat dat eventueel kan betekenen voor de kleur op de muur.
Na de sessie heb ik de tips die ze van me heeft gekregen nog uitgewerkt in een overzichtje. Zo gauw ik foto’s heb van het resultaat, zal ik ze delen op mijn Facebookpagina.

Lijkt het je leuk om ook eens met mij te brainstormen?