Tot rust komen na een drukke werkdag

Me-time

Eind vorig jaar deelde ik op Facebook een post over mijn klant, Henk. Henk werkt fulltime en wil in zijn vrije tijd thuis graag tot rust komen.

Tijdens een brainstormsessie van slechts 1 uurtje hebben we gekeken naar wat Henk nodig heeft en welke indeling en kleuren daarbij passen. Zijn appartement is tegenover een winkelcentrum. Voor hem was het geen optie om de bank bij het raam te zetten, simpelweg omdat dan iedereen hem kan zien zitten. De woonkamer is niet groot, maar ruim genoeg voor de hoeveelheid spullen die erin staat. (Bank, tv, boekenkast)

Wat me direct opviel, was dat de bank helemaal weggestopt stond in de hoek. Daardoor stond de bank niet alleen een heel eind van de tv af, maar werd Henk ook enorm beperkt in de opties qua indeling. Aangezien ik de moeilijkste niet ben, hebben we die meteen een stuk naar voren geschoven. Daarmee kreeg de boekenkast wat meer ruimte.

De woonkamer werd daarmee direct een stuk knusser.

Inmiddels zijn we een tijdje verder en heeft Henk geschilderd. Ik heb het nog niet gezien, maar vertrouw erop dat het heel erg mooi is. Henk is in ieder geval super tevreden met het voorlopige resultaat. Binnenkort gaan we samen nog een brainstormsessie doen en ga ik hem helpen bij het uitzoeken van nieuwe meubels.

Meer lezen?

Wil je meer van dit soort verhalen lezen? Klik dan hier.

Heb je vragen of wil je eens overleggen of ik je kan helpen met jouw interieuruitdaging en/of opruimklus?

Neem dan gerust contact met me op door me een app’je te sturen of onderstaand contactformulier in te vullen: 

Contactformulier