Tarieven en werkwijze

Ik help je graag om van je nieuwe huis een fijne woonplek te maken en het thuisgevoel te creëren. Het liefste geef ik daarbij een compleet interieuradvies, maar het kan natuurlijk ook zijn dat je al nieuwe meubels gekocht hebt, of de meubels uit je huidige woning mee wilt verhuizen.

Hieronder geef ik een beschrijving van de onderdelen die voorkomen in de verschillende soorten adviezen die ik geef.

Als je op de linkerknop hieronder klikt, kun je het volledige overzicht met adviezen en tarieven downloaden.

Interieuradvies

Kennismakingsgesprek aan huis

Een goed en compleet advies begint altijd met een kennismakingsgesprek.
Tijdens dit eerste gesprek brengen we in kaart wat je wensen en eisen zijn en kijken we of er een klik is. Ook zullen we de planning globaal doornemen.

2D plattegrond met indeling

De plattegrond van de woning vormt de basis van de rest van het interieuradvies. Heb je een nieuw huis gekocht? Dan heeft de verkopende makelaar in 9 van de 10 gevallen een plattegrond gemaakt. Heb je geen plattegrond van de woning, dan kan ik die uiteraard voor je maken.

Een moodboard, voor de kleur- en sfeerimpressie

Aan de hand van wat je mooi vindt qua stijl en kleuren, maak ik een moodboard. Hierop wordt het uiteindelijke plan gebaseerd. Het geeft houvast voor de keuzes voor kleuren en materialen en een richting qua stijlen en sferen. Uiteraard mag je er zelf ook mee aan de slag. Mocht je al een Pinterestprofiel hebben, dan hoor ik het graag.

Kleuradvies

Als je je meubels (nog) niet wilt vervangen, kan een kleuradvies ook al heel verrassend zijn. Met kleur kun je namelijk veel sfeer en warmte creëren.

Advies voor meubels

Bij een nieuw interieur horen vaak ook nieuwe meubels. Op een (digitale) A3 collage verzamel ik suggesties voor meubels die bij je wensen passen. Uiteraard houd ik hierbij ook rekening met je budget. Mocht je al nieuwe meubels hebben aangeschaft, of je meubels (nog) niet willen vervangen, dan kan dit advies eventueel weggelaten worden.

3D ontwerp

Het advies kan aangevuld worden met een 3D ontwerp.

Een 3D ontwerp geeft een goed beeld van hoe de ruimte er na de restyling/verbouwing uit komt te zien.

Shoppinglijst

Voordat je gaat shoppen, is het wel handig om te weten waar je moet zijn. Ik stel een shoppinglijst voor je samen, zodat je gericht op je doel af kunt en niet met miskopen thuis komt.

Adviesgesprek

Samen bespreken we het advies wat ik heb samengesteld.

Schriftelijk advies

Het advies wat je van me krijgt, werk ik schriftelijk voor je uit, zodat je alles nog eens kunt nalezen.

Complete realisatie

Uiteraard kan ik ook de realisatie voor je uit handen nemen.

Met een uitgebreid netwerk van vakspecialisten om me heen, vind ik altijd de juiste persoon voor de uitvoering van het project.

Naast deze lijst is er nog veel meer mogelijk. Zo kan ik bijvoorbeeld ook een ontwerp maken voor een nieuwe badkamer, mancave, thuiskantoor etc. Uiteraard kan ik ook het advies voor je uit (laten) voeren. Ik ga graag voor je shoppen en kom alles voor je inrichten.

Heb je een speciaal verzoek? Laat het me weten, ik stel graag een offerte op maat op!

Een verhuizing kan behoorlijk ingrijpend zijn, niet alleen tijdens de uitvoering, maar ook zeker in de voorbereidingen. Lees hier wat ik op organisatorisch gebied voor je kan betekenen!