Statement in de hal

Gele lambrisering appartement Zutphen

Een statement waar je 'U' tegen zegt!

Jullie kennen ongetwijfeld nog wel mijn enthousiaste verhaal over meneer Wassink. Meneer had een appartement gekocht en gaf aan dat hij geen wit wilde. Wat het dan wel moest worden, liet hij helemaal aan mij over. 
En wie mij een beetje kent, weet dat ik me dat geen twee keer laat zeggen! 

Kijkend naar zijn persoonlijkheid, de lichtinval en meeverhuizende meubels kwamen we uit op 2 warme grijstinten voor in de woonkamer en keuken en -jawel- 2 geeltinten in de hal. Een statement waar je “U” tegen zegt! ☀️
Voor sommige mensen is dat een beetje too much en dat is helemaal oké.
Wij vinden het Práchtig! 😍


De slaapkamer is geschilderd in een hele rustige vergrijsd groene tint. De gordijnen (waarvan ik geen idee had welke kleur ze hadden) zijn mee verhuisd.
Met toestemming, gepaste trots en heel veel blije kriebels deel ik heel graag de foto’s van hoe het geworden is. 😃
De inrichting heeft hij overigens helemaal zelf gedaan!
Let vooral even op de mix tussen oud, nieuw, modern, klassiek en industrieel. Het kán echt prima. Sterker nog, deze combinatie van alles door elkaar maakt het interieur zó persoonlijk. Net als de dieren. Overal waar je kijkt, zie je dieren.
Dit is precies waarom mijn werk zo leuk is! En waarom ik een groothoeklens heb gekocht voor mijn camera. 🙂

Lieve meneer Wassink, ik wens u héél veel woonplezier in uw prachtige nieuwe appartement. Dank u wel dat ik er zo’n belangrijke bijdrage aan mocht leveren. 💜

Meer lezen?

Wil je meer van dit soort verhalen lezen? Klik dan hier.

Heb je vragen of wil je eens overleggen of ik je kan helpen met jouw interieuruitdaging en/of opruimklus?

Neem dan gerust contact met me op door me een app’je te sturen of onderstaand contactformulier in te vullen: 

Contactformulier