Referenties

Wat anderen zeggen:

Sharon heeft mij fantastisch advies gegeven over de indeling, de kleuren op de muren, de kleur van het wit, de kleur van de plinten.

Echt geweldig! Ik ben blij dat ik je daarvoor gevraagd heb, want nu weet ik gewoon dat de basis er is en het echt gaat voelen als “mijn thuis”.

~ Stephanie

Sharon is een zeer enthousiaste interieurstylist, betrokken en gemotiveerd om samen met jou de plannen voor jouw interieur te concretiseren.

~ Mignon

Vandaag bij thuiskomst lag je prachtige verhuisboek er. Je hebt me niet teleurgesteld, ben er enorm blij mee! Heb er inmiddels al wat tips uit kunnen halen waar ik niet aan had gedacht, dus dat helpt me echt. Handig is de schrijfruimte, zodat ik nu alles in het boek kwijt kan en geen losse papieren meer kan kwijtraken in de chaos. Dus bedankt voor je hulp!

~ Vickie

Sharon heeft dankzij haar gestructureerde werkwijze onze verhuizing in uitstekende banen geleid. Aan werkelijk alles was gedacht. Nog vóórdat we goed en wel waren verhuisd, was de halfjaarlijkse tandartscontrole alweer ingepland bij een nieuwe tandarts.
De Excel-sheet met een dozenindeling geeft veel rust en structuur tijdens het uitpakken van alle dozen.

Wil je ook af zijn van al dat gedoe van de verhuizing en er met een fijn gevoel op terug kunnen kijken? Maak dan vooral gebruik van de verhuisbegeleiding die Sharon kan bieden.

~ Justin

Tijdens een brainstormsessie heb ik mijn interieurprobleem voorgelegd aan Sharon.

De bank die ik gekocht had, bleek achteraf veel te groot te zijn voor de woonkamer.

Sharon heeft een nieuwe indeling gemaakt en kwam al gauw met 5 of 6 verschillende opties.

Mede dankzij het advies van Sharon heb ik besloten een uitbouw van 1.20 m te laten plaatsen.

~ Christel

Sharon heeft de begane grond van onze nieuwe woning in een 3D model gezet en vervolgens aangekleed met onze bestaande meubels in combinatie met nieuwe accenten door middel van behang, lampen en accessoires. Hierdoor hebben wij eindelijk een beeld hoe onze woning er straks uit kan komen te zien. Aanrader!

~ Jako

We wilden graag de woonkamer iets anders indelen, maar we zagen gewoon niet wat het moest worden. De oplossing die Sharon had gevonden, was heel verrassend:

Door de boekenkast op te schuiven en de doorgang te verplaatsen, kunnen er 2 aparte hoekjes gecreëerd worden. Zo kunnen we als gezin apart van elkaar ons eigen ding doen, maar zijn we toch samen in 1 ruimte.

~ Rita & Gerrit

De trap die in onze woonkamer zichtbaar is, was een enorme aandachttrekker. Ik heb Sharon gevraagd om haar ideeen daar op los te laten, omdat we het zelf echt niet meer zagen. Haar advies was om onder de trap een kast te maken en de trap mee te schilderen in de kleur van de muur. Op die manier zou hij minder opvallen. Dat hebben we gedaan en we zijn er ontzettend blij mee! Het is nog niet helemaal klaar, maar het voorlopige resultaat mag er zijn! De trap valt minder op en de dichte kast is heel praktisch. Ook hebben we de indeling van de woonkamer veranderd. Al met al een hele creatieve en goede oplossing!

~ Moniek

Af en toe heb je even een zetje in je rug nodig om iets te doen. Net als moeders hun kinderen aanmoedigen: toe maar, je kan het best! Nou dat gevoel had ik gekregen na ons gesprek over mijn huiskamer!
Dus dank je wel, Sharon!

~ Mariëlle