Over mij

Als begin twintiger vertrok ik naar Amerika, de wijde wereld in. En omdat ik dol ben op kinderen, ging ik werken als au-pair. Iets met neus en boter. Het is een ervaring geweest die mijn leven veranderd heeft, in positieve zin wel te verstaan.

Ik weet zeker dat mijn echte interesse in alles rondom interieur daar is ontstaan.

Het mega grote huis, gebouwd in 1894, was ingericht en gestyled door een stylist. Dat zag je meteen: alles was geweldig op elkaar afgestemd. Voor het eerst zag ik hoe leuk het is om kleur toe te voegen in huis en hoe fijn het is als alles klopt. Zelfs al was de stijl erg Amerikaans en totaal niet mijn ding, het paste goed bij elkaar en, belangrijker: het paste bij de bewoners.

De plekken waar ik daarna gewoond heb, waren eigenlijk niet veel beter dan mijn oude kamer thuis. Ik mocht weliswaar wel zelf kiezen wat ik ervan maakte, maar het juiste gevoel is er nooit geweest. Het geld ook niet trouwens. En toen ik met een bore-out thuis kwam te zitten, wist ik dat het anders moest. De veilige plek waar je veel tijd doorbrengt, moet goed voelen en is het meer dan waard om in te investeren.

Ik gun iedereen dat fijne thuisgevoel, een woonplek waar je blij van wordt en die écht bij je past.

Als je je thuis fijn voelt, merk je dat namelijk ook op andere vlakken.

De opleidingen Binnenhuisarchitectuur en Interieurstyling vormen voor mij de perfecte basis om ook voor jou een mooi en passend ontwerp te kunnen maken.

Sharon Kuipers - Toffel Interieuradvies

Favoriete quote:

Home is not a place, it’s a feeling.

Wist je dat ik ook artikelen schrijf voor de website vrouwen-ondernemen.nl?
Hier kun je ze lezen.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik bespreek het graag met je in een persoonlijk gesprek.

Bel, mail, app me voor een afspraak.

Ik ben lid van ZZP Zutphen, een netwerk van ondernemers in de regio Zutphen.

Logo_ZZP-Zutphen-155x250