In de media

Toffel Interieuradvies in de media

Voor de rubriek “Watch Out World – here I come!” op de website vrouwen-ondernemen.nl krijg ik 1,5 jaar lang iedere 3-4 maanden een vragenlijst toegestuurd, met vragen over mij en mijn bedrijf, over de groei en tegenslagen, waarin ik vooruitblik, doelen stel en mezelf en mijn bedrijf ontwikkel.

Aflevering 1 “Watch Out World – here I come!” gaat over de reden waarom ik Toffel Interieuradvies gestart ben en wat ik de komende tijd wil bereiken.

Aflevering 2 “Me and my brand” gaat over wat ik uit wil stralen met mijn bedrijf. Wat voor mij belangrijk is en wat mij kenmerkt. Waar kunnen mensen mij en mijn bedrijf aan herkennen?

In de derde aflevering “I’m a VIP” vertel ik over welke ontwikkelingen ik als persoon en als ondernemer doormaak.

“To grow or not to grow” is de vierde aflevering en gaat over de ontwikkeling van mijn bedrijf. Dit artikel volgt in 2018.

In de 5e en laatste aflevering “Watch Out World – Here we are!” ga ik terugblikken op mijn eerste periode als ondernemer, de bereikte mijlpalen, de missers en mijn toekomstplannen. Dit artikel volgt in 2018.

Voor het vakblad voor professionele nagelstylisten (Profnail) heb ik tips gegeven voor de inrichting van de nagelstudio.  

Artikel Profnail

Wil je eens vrijblijvend kennismaken?

Bel 06-20010863 of vul hieronder het formulier in.

  • Door dit formulier te versturen, ga je akkoord met ons Privacy Statement. Je geeft hiermee toestemming om je gegevens te gebruiken voor het inplannen van een afspraak en eventuele opvolgmails.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.