Cursus: Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan

Cursus: Realiseer je woondroom, maak je eigen interieurplan

Op zaterdag 15 september start er weer een nieuwe Love Your Interior cursus bij mij thuis in Epse. (Naast Deventer)
De cursus wordt 3 zaterdagen achter elkaar gegeven van 10:00 – 12:30 uur.
(De andere dagen zijn zaterdag 22 en zaterdag 29 september.)
De eerste ochtend gaan we een moodboard maken. Met behulp van het moodboard ontdek je welke stijlen en kleuren bij je passen. Het is de basis voor het uiteindelijke interieurplan. Ook zullen we tijdens de eerste dag al een begin maken met het tekenen van de plattegrond. (les 2)
De tweede ochtend ga je verder met het tekenen van de plattegrond en maak je met mijn hulp een logische indeling van de ruimte. Hiervoor gebruiken we schaalmeubels.
De derde en laatste ochtend gaan we aan de slag met de kleuren, materialen en verlichting. Hiervoor spreken we af bij Groen Woning- en Projectinrichting in Deventer, een superfijne winkel en showroom waar we gebruik mogen maken van alle stalen én de kennis van de medewerkers.
Ook nemen we de soorten verlichting en tips voor de plaatsing ervan samen door, zodat je na 3 ochtenden een basis hebt gelegd voor de restyling van je interieur.
Tot en met 31 juli kun je gebruik maken van de early bird actie en kost je ticket maar €175,- ipv €195,-!
Dit bedrag is inclusief cursusboek, koffie en thee en een hoop gezelligheid.
Let op: er is slechts plek voor 4 deelnemers!
Om de cursus in 3 dagen te kunnen doen en iedereen genoeg persoonlijke aandacht te kunnen geven, is 4 het maximale aantal deelnemers.
Woon je niet in de buurt van Deventer, maar wil je wel graag meedoen? Laat het me dan even weten. Er kan ook een VIP cursus georganiseerd worden en mijn collega’s Nienke, Jasmin, Mignon en Lucienne geven de cursus op andere plekken in NL. (o.a. Den Haag & Haarlem)
Meer info en aanmelden voor de cursus in Epse, klik hier.
Meer info en aanmelden voor de cursus in andere plaatsen, klik hier.
No Comments

Post a Comment