Kleurkeuzestress

Vorig jaar in februari kwam Femke langs bij Karwei in Deventer. Ik zat daar voor mijn eerste kleuradviesdag.

“Ze had dringend mijn hulp nodig”, zei ze, “want ze wist het echt niet meer.”

Op de foto’s die ik te zien kreeg, stonden haar muren die volgeplakt waren met kleurstrips. Ze hoopte dat ze daar een keuze uit kon maken. Dat was tot dat moment nog niet gelukt.

Ik kan me heel goed voorstellen dat als je wat aan je interieur wilt doen, dat je dan twijfelt of je wel de goede keuze maakt. Helemaal als je veel mooi vindt en geen idee hebt hoe je dat alles met elkaar moet combineren. Daarom ben ik blij dat ze die dag is binnengelopen bij Karwei.  

Samen hebben we gekeken naar wat kleuren voor in haar huis. Daarbij hielden we rekening met de lichtinval en uiteraard haar persoonlijke smaak.

Het advies bij Karwei heeft ervoor gezorgd dat ze een maand later al alle kleuren op de muur had zitten en mij trots de foto’s liet zien. Ze heeft zelf de keuzes kunnen maken na een half uurtje te hebben gebrainstormd. Superfijn!

Want zeg nou zelf: als je elke dag tegen je met kleurstrips volgeplakte muur moet kijken, omdat je nog niet hebt kunnen kiezen welke kleur het moet worden, dan kan dat voor behoorlijk wat frustratie zorgen.

Shopsessies in Deventer

Nadat Femke de kleuren had toegepast in haar woonkamer, zijn we nog 2x samen gaan shoppen, op zoek naar een paar meubeltjes en accessoires. Vooraf hadden we een plan gemaakt: waar gaan we naar op zoek, waar gaan we dat doen? Hoeveel tijd hebben we daarvoor? En wat is het budget?

Inmiddels is het huis gekleurd en ook aangekleed. Ze is er dolblij mee!

Missie geslaagd!

Meer lezen?

Wil je meer van dit soort verhalen lezen? Klik dan hier.
Heb je vragen of wil je eens overleggen of ik je kan helpen met jouw interieuruitdaging en/of opruimklus?
Neem dan gerust contact met me op door me een app’je te sturen of onderstaand contactformulier in te vullen.