Soorten adviezen

Toffel Interieuradvies biedt een totaalpakket aan advies en begeleiding aan mensen die gaan verhuizen.

(Wat overigens niet betekent dat je niet welkom bent als je in je huidige woning blijft wonen.)

Interieuradvies

Je nieuwe huis moet je veilige plek worden, waar je je fijn voelt, waar je jezelf kunt zijn, tot rust kunt komen, visite kunt ontvangen, kunt koken en eten met vrienden, waar je kinderen kunnen spelen, waar je kunt werken en alle andere dingen kunt doen die voor jóu belangrijk zijn. Trends zijn tijdelijk, het gaat om jóu!

In mijn adviezen ga ik altijd uit van mijn klant. Smaak, stijl, leefomstandigheden en budget zijn de leidende factoren.

Samen bepalen we waar het advies aan moet voldoen en wat je wilt bereiken in je (nieuwe) interieur.

Misschien heb je alleen advies nodig voor de kleuren op de muur óf wil je juist dat ik ook met je mee denk bij de keuzes voor bijvoorbeeld je nieuwe keuken.

Interieuradvies

Interieuradvies – Brainstormsessie

Heb je geen uitgebreid advies nodig maar loop je wel vast en zou je met een paar tips al weer een heel eind vooruit kunnen?

Boek dan een brainstormsessie.

brainstormen interieuradvies

Interieuradvies – Verkoopstyling

Ook als je huis al een tijdje te koop staat, of als je meteen een goede eerste indruk wilt maken als je je huis te koop gaat zetten, kan ik je helpen.

Verhuisadvies

Is verhuizen niet echt je hobby maar staat het wel op de planning voor dit jaar? Laat mij je helpen!

Toffel Verhuisadvies ontzorgt je voor, tijdens en tot 2 maanden na de verhuisperiode.

Ik zorg ervoor dat de taken waar je geen tijd voor of zin in hebt, perfect uitgevoerd worden en dat je ondersteuning krijgt op de momenten dat je het nodig hebt.

Verhuisadvies

Kopersbegeleiding Nieuwbouw

Ik fungeer graag als aanspreekpunt en help je bij het maken van keuzes, waar moeten de lichtpunten en stopcontacten komen, wat is de beste opstelling voor de keuken/badkamer? etc. In nieuwbouw is vanuit de bouw alles nog makkelijk aan te passen.

Het schijnt zo te zijn dat je 3e nieuwbouwhuis pas perfect is. Maar waarom zou je eerst 3 huizen kopen als je het nu ook meteen goed kunt doen?