Interieuradvies

Maak van je (nieuwe) huis een fijne woonplek

Bij het restylen van je huidige interieur of het inrichten van je nieuwe huis komt heel wat kijken. 

Misschien heb je al heel veel ideeën, maar weet je nog niet hoe die een geheel moeten gaan vormen.

Of misschien weet je gewoon niet waar je moet beginnen.

Het is ook niet zomaar wat. Een huis inrichten is een van de moeilijkste dingen om te doen. Het is ook iets wat veel tijd, geld en energie kost en wat mensen vaak om die redenen dan ook in 1x goed willen doen.

Daarnaast is het héél lastig om van een bestaand huis (maar wat voor jou nieuw is) je eigen plek te maken. Vaak heeft een bestaand huis al wat sfeer, bijvoorbeeld oude deuren. Sfeer maken in een nieuwbouwhuis is nóg moeilijker, weet ik uit ervaring. Als je ergens een onderdeeltje vergeet, kun je dat niet zo makkelijk meer aanpassen. (Afhankelijk van wat het is.)

Samen brainstormen en daarna zélf aan de slag!

Interieuradvies is over het algemeen op heel veel manieren mogelijk.

Wat vaak voorkomt, is dat een stylist langskomt voor een uitgebreide smaak analyse en op basis daarvan een voorstel maakt. Eventueel wordt dit voorstel verduidelijkt met 3D tekeningen en soms kan een stylist ook de uitvoering op zich nemen.

 

Zelf heb ik echter gemerkt dat mijn klanten vooral de voorkeur geven aan korte brainstormsessies. Even een uurtje (of 2) samen sparren, de ideeën voorleggen en daarna weer zelf aan de slag. Er is natuurlijk geen goed of fout hierin. Je kunt met beide voorkeuren bij me terecht. Zelf vind ik het heel erg leuk om te zien hoe ideeën gaan leven tijdens en vooral ook na een brainstormsessie. Hoe snel mensen aan de slag gaan met het uitvoeren van de plannen. Daar heb ik dan een mooie bijdrage aan geleverd. 

Het resultaat is uiteindelijk hetzelfde, namelijk een nieuw en passend interieur, maar je krijgt zelf een veel grotere rol in de totstandkoming ervan.

En dat is ook precíes mijn doel: Ik vind het belangrijk dat mijn klanten zelf “in charge” blijven over hun interieur. Het gaat er namelijk niet om wat ik ervan vind. Het gaat erom dat jij met plezier in je huis kunt wonen en je 100% achter je keuzes staat. Een interieuradvies moet niet voelen alsof iemand anders de keuzes voor je heeft gemaakt.

 

Wil je toch graag uitgebreid advies? Neem dan gerust contact met me op.

Tijdens de brainstormsessies kun je met alle soorten vragen bij me terecht. Doordat we meerdere sessies plannen en we tussendoor meer tijd hebben om de ideeën te laten “landen” en verder vorm te geven, komen we samen tot een beter passend plan.

Contact

Heb je vragen, suggesties of wil je even samen sparren om te kijken of het traject wat voor je is en hoeveel sessies je nodig hebt?
Neem dan gerust contact met me op!
Mijn telefoonnummer is 06-20010863. Via onderstaande knoppen kun je me mailen of appen.