Huis (bijna) verkocht!

Verhuiskaart voorkant

Heb je onlangs deze kaart van me ontvangen?
Dan is je huis (bijna) verkocht, gefeliciteerd!

Als je bijna gaat verhuizen, moet er aan heel veel gedacht worden. Niet alleen voor de verhuizing zelf, maar ook zeker (vooral) voor het nieuwe huis.

Misschien heb je alles al helemaal op orde en voorbereid, weet je precies wat de bedoeling is en hoef je straks alleen nog maar de dozen te verhuizen. Dat zou super zijn!

 
Maar misschien ook niet. En dan ben ik er voor je.

Over mij

Mijn naam is Sharon Kuipers en als interieurstylist denk ik graag met je mee over de indeling van je nieuwe woning, over de kleuren en waar ze het best tot hun recht komen. 

Daarnaast kan ik als professional organizer je begeleiden bij het opruimen van spullen, het maken van een haalbare planning en het op orde brengen en houden van je administratie. 

Toffel Interieuradvies | Sharon Kuipers | Interieurstylist Lochem

Om verhuizen minder stressvol te maken heb ik Het Supertoffe(l) Verhuiswerkboek geschreven, een handig e-book met verhuistips én aanpasbare Excelbestanden als bijlagen. 

Deze bijlagen zorgen ervoor dat je overzicht houdt tijdens de vaak toch wel stressvolle periode.

 

Bedankt!

Als bedankje dat je mijn website hebt opgezocht naar aanleiding van mijn kaart, wil ik je Het Supertoffe(l) Verhuiswerkboek graag gratis aanbieden. De normale verkoopprijs bedraagt €15,-, dus daarmee heb je de eerste besparing al in de pocket. 

Wil je gebruik maken van dit aanbod? Stuur me dan een berichtje via Whatsapp of vul hieronder het formulier in.