Brainstorm VIP dag

Brainstormen met klanten over hun interieur vind ik een van de leukste dingen die er is. Het is altijd weer verrassend hoeveel ideeën er op tafel komen in zo’n korte tijd.

Na zo’n sessie blijft mijn hoofd altijd nog doorwerken, zo werkt dat met creativiteit. Daarom voelt het voor mij vaak ook wel een beetje raar om mensen na dat uur “aan hun lot over te laten”. Na een sessie ga je zelf op zoek naar de producten, kleurwaaiers, stalen etc. waar we het over gehad hebben, maar mijn hulp is er niet meer.

Daarom heb ik Brainstorm VIP dag in het leven geroepen:

Na een uitgebreide brainstormsessie van 1,5 uur, neem ik je mee naar een woonwinkel* en krijg je aanvullend advies over de producten die bij jou en je interieur passen. In de meeste winkels is het mogelijk om stalen mee te nemen/ te lenen.

Natuurlijk is deze dag volledig verzorgd.

Hoe ziet de VIP dag eruit?

De dag begint in Epse en zou er als volgt uit kunnen zien:

10:00 Koffie/thee & kennismaking
10:30 Brainstormsessie 1,5 uur
12:00 Lunch en reistijd naar winkel*
13:30 Ideeën opdoen in de woonwinkel. (Je bent uiteraard niet verplicht om een aankoop te doen.)
15:30 afsluiting / vragen beantwoorden

Deze dag duurt ongeveer 6 uur en kost €295,-.
(Informeer naar het speciale tarief als je als stel samen komt.)

Resultaat:

Na deze VIP dag zit je weer boordevol nieuwe ideeën, weet je beter waar je naar op zoek bent, heb je producten kunnen zien en ervaren en kun je gerichter een plan maken voor de aankopen die je wilt gaan doen.

*Naar welke winkel we gaan, hangt af van je vraag en ook van het budget wat je hebt voor je (nieuwe) interieur. Dit wordt uiteraard in overleg bepaald.

Heb je vragen?

Wil je weten of de VIP dag iets voor jou is of heb je suggesties?
Vul dan even het formulier in. Ik help je graag.