Nieuwbouw advies

Gefeliciteerd!

Je hebt een nieuwbouwwoning gekocht! (of bent van plan dat te gaan doen)

Super leuk, maar er staat een behoorlijk intensieve tijd voor de deur. De tijd van deadlines en keuzes, keuzes en nog meer keuzes. Hoe weet je nou of je nu al de juiste keuzes maakt? Dat is heel lastig, ik heb het zelf onlangs meegemaakt. En juist omdat ik uit eigen ervaring weet waar ik het over heb, kan ik jou daarin goed adviseren en ondersteunen.

Advies nieuwbouw

Wat kan ik voor je doen?

Vanaf het moment dat je de optielijst onder je neus geschoven krijgt, moet je keuzes gaan maken.
Ik kan je helpen met het maken van keuzes, het stellen van prioriteiten en het maken van een budgetplan.

Heb je eigenlijk al nagedacht over:

de plaatsen/ kleuren van de lichtknoppen, stopcontacten en lichtpunten, de soorten deuren en deurklinken, de indeling van de ruimte, wel of geen dakkapel, uitbouw, woonkeuken, plinten, wel/niet laten stucen vanuit de bouw, vloerverwarming of niet? Zolder opsplitsen in aparte kamers? zolderraam toevoegen of niet? Indeling van de badkamer? Schuifpui of tuindeuren?

Het schijnt zo te zijn dat je 3e nieuwbouwhuis pas perfect is. Maar waarom zou je eerst 3 huizen kopen als je het met een beetje hulp ook meteen goed kunt doen?

Hoe ziet een nieuwbouwadvies eruit?

Hoe een nieuwbouwadvies eruit ziet, hangt af van waar je hulp bij nodig hebt. Zoals ook bij interieuradvies, zal het heel goed helpen om een paar super intensieve, maar zeer nuttige brainstormsessies in te plannen. Dat kunnen er 2 zijn, maar ook 3, 4 of 5. Je hoeft nooit een aantal vooraf af te spreken, dat bekijken we per keer.

Vooraf maken we een inschatting van de onderwerpen waar je hulp bij nodig hebt, wat de juiste volgorde is en hoeveel tijd we daarmee kwijt zullen zijn. Vervolgens kunnen we de sessies inplannen. Dat kan persoonlijk aan huis (wel zo handig met bouwtekeningen), maar ook via Skype. Bijvoorbeeld voor een korte sessie tussendoor.

Mijn werkwijze voor nieuwbouwadvies is hetzelfde als bij interieuradvies.

Buiten een straal van 50 km. vanaf postcode 7214 CG wordt een vergoeding van € 0,30 per kilometer in rekening gebracht.